Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta mislis da ti mamu namazem? :D
Smorili su vise sa onim crash reportovima...
google chrome je zakon! pusti ovo
Tako nekako. Ali ja ne mogu mijenjati Firefox. Ne mogu se privići na izgled Chroma, na ono markiranje kad ti poplavi sve što treba i ne treba i na nedostatak par super korisnih dodataka (add ons) koje imam na FF. Chrome jeste možda malo brži (10% max.) ali to je neprimjetno jer se radi o milisekundama, pogotovo sa dobrom brzinom interneta. Nema tu kopiranja. Ako ćemo tako onda Chrome kopira Operu koja je uvela tabove tabove (tabs) i Firefox sa dodacima.
Opera je Tito!
Pa i veliki firefox kopira chroma, prvo po izgledu pa i dalje.Koristim oba jer jos nisam odlucio koji je bolji.Cini mi se da ce ipak chrom pobjediti jer cesto mi se dogadja da firefox padne, cisto se smrzne sto mi se u chromu nije nikad desilo, ...
majke mi svi ste ludi xd
Bio je i Firefox 4 na bosanskom, to su radili momci iz Mozilla Community BiH (www.mozilla.ba). A smrde....neka koriste bosanski, ionako je Vuk uzeo istocnohercegovacko narjecje kao osnovu srpskog jezika kada je pisao \"RJECNIK srpskog jezika\"
Firefox 5 ima dostupan na bosanskom, čak i na onom nakaradnom hrvatskom, a srpskog nigdje na listi :) Doduše, ima srpski ali Firefox 3.6 :D
Svaka cast momci na ovome update...Nema boljeg i sigurnijeg browser-a ! Chrome, IE9 su mali misevi krcati rupa naprema ovome.!. Sarajevo-X hvala Vam na obavijesti i opsirnijem objasnjenju novog update Mozille. :)
Srbi=Pomaščene kuhane kobasice sa puno soli ispod sača
Maslinovim?
ako ćeš je na peticu namazat, može
kakav firefox 5? mažu nam oči. ovo je prije firefox 4.0.0.1
lol, kakvih debi.la ima ovde. pa zašto bi stavljali link, kad su vam sve u članku objasnili.. odete na check for updates i odmah vam skine samo i samo instalira... stvarno smo gl.up narod i radi toga se stidim.. jadni smo..