Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Radnja se dešava 2.000 godina nakon što je svijet razoren nuklearnim ratom" 2077 su pale bombe a igra pocinje 2287 pa izracunajte
A dŽe je Kanter?
Jebat ti sve ovo, kad imaš World of Tanks. Nije ista kategorija igara kao ove, ali jbg, najjači MMO. I najbolja stvar što ga igra dosta ljudi sa Ex-Yu prostora, i nema nacionalne mržnje. Dokaz da se može, samo kažem.
ja vjerujem u ovaj Metal Gear Solid, sviđa mi se gameplay
Jedna je i jedina COD2 extrem mod!!!!
ako imaš pentium 4
Pola igrica nije zaslužilo to mjesto...
Ma kakvi oni i njihova lista... Witcher im peti... Gdje je ARK? Metal Gear pred kraj liste... Fallout je bio najprodavaniji i po meni najbolji. Nema ni jednog Assassin's Creeda... STVARNO
Ovaj Klix je retardiran. Witcher 3 dobije GOTY award i oni kazu Fallout 4, koje je realno sranje od igrice, da je najbolja 2015. Pojma vi nemate levati jedni. Super Mario Maker i Xenoblade Chronicles iznad Game of The Year, ima logike Klix, ima logike. Igrao sam vecinu ovih igrica i pojma vi nemate.
Fallout zivi od stare slave. A nigdje Rocket League sto je zalosno, koja je za par dana postala dio eSport-a. Witcher 3 ce tesko iko nadmasit u skorije vrijeme.
@GunBender95 Zaboravio sam za Rocket League. Fantasticna igrica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobro je pa su se potrudili da video djelove sloze kako treba
Moglo je ovo bolje...Ne vjerujem da su ovo 'najbolje' videoigre u prethodnoj godini,ali hajde kako hoćete..
realno fallout 4 je smece kad se poredi sa witcherom, a ovi ga stavili na 5.. veliki sam fan fallouta, al ovaj kurcu ne valja. cuj prvo mjesto. new vegas je vrhunac fallouta.
Bojkotujemo Fallout zbog The Elder Scrolls Argonia :P
Argonia nije oficijelni, već kolokvijalni imperijalni naziv, naime provincija se zove Black Marsh (Elder Scrolls geek detected):-) :-)
@_xy_ Iako svugdje pise The Elder Scrolls Argonia, Black Marsh ima vise smisla, posto su serijalu dali imena po lokacijama, a ne rasama :D