Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj fb se bezveze rasipa ne znam za sta ce im ovo? Mark se ponasa kao dijete koje vidi igracku u izlogu
jedva cekam pornjavu na ovom cudu
Nema potrebe za ovim zbog toga, nađi "normalnu" curu, i imat ćeš i više nego dovoljno. I ne može ništa zamijeniti desnicu i stare novine :) Prva ljubav hahah
Mark Zuckerberg je na svom Facebook profilu objavio da PLANIRAJU uzeti Oculus, a ne da su KUPILI odnosno PREUZELI...pa ni prepisati ne znate...cccc
objavio je da je kupio Oculus a ne da namjerava :)
Šta on ima planirati? Sa milijardama viška, ti ne planiraš, već plan tebe ima u vidu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tacno se bojim kakva vremena dolaze, nadam se da cu uspjet skupit pare na vrijeme i uspjet se odvojit od ostatka svijeta, negdje sebi napraviti kucu na selu i biti potpuno neovisan. San snova :)
Razumijem te. Napredak i evolucija ljudskog uma mnoge plase.
ovo nije napredak ljudskog uma nego tehnologije koja vodi u bezumlje i otudjivanje ljudi. Umesto da koristi ljudima tehnologija je pocela da ih razdvaja a kapitalistički vlastodršci punom parom rade u tom pravcu, stvarajuci od ljudi usamljenu gomilu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ocu da stavim ovaj uredjaj i da putujem galaksijom
A mi se još nemamo ni auto puta.