Žele proširiti tržište
7
Facebook kupuje Operu?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasturit ce jos jednu dobru firmu :(
@asd Potpuno se slažem, ovo je postalo bolesno od strane uredništva....Postali ste kao ove jeftine novine koje prate turbo-folkaše..Dajte malo pročitajte nešto o tehnologiji...Iskreno mislim, da Vi urednici portala uopće nemate obrazovanje za ove stvari. I svoj komentar potpisujem imenom i prezimenom. Admir Mustafić, prof.
@Agent, jesi li ti to negdje cito ili si probo? Koristi Operu pa onda pricaj.
Rekla-kazala. Rekao je i meni asistent koji je blizak profesoru šta misli da će biti za ispit, pa...
šteta!!!
JA KORISTIM OPERU I NA PC I NA MOBITELU. OVA MOBILNA VERZIJA OPERE SERIJA 12 DERE gooZOVE. AKO ISKLJČITE UČITAVANJE SLIKA TROŠI JAKO MALO KREDITA... NAJBOLJI BROWSER ZA SYMBIAN A VJEROVATNO I ZA ANDROID
svi su browseri iole okej.. ovisno o navici,, ali samo za jedan postoji savršen addon - Firebug! :) developeri znaju ;)
netačno! CSS3 i HTML5 support i u zadnjim verzijama je minimalan, i stoji na dnu ljestvice! tehnički gledano najzastarjeli browser, krajnje-korisnički gledano ima par finih mogućnosti, ali s tehničkim nedostacima ne moze parirati Safariu, Chrome-u i Firefox-u!
dajte meni samo 5000 KM da startam firmu, i dajem vam 10% vlasnistva firme!
Apsolutno se slažem.
stvarno ste dosadni sa fb-om i i phonom de neke druge tehnologije ubacite ima mnogo interesantnih stvari sem tih lopova....