Najpopularnija društvena mreža
68
Facebook danas slavi deveti rođendan
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj ovih bajg da bogda propao. glupani jedni fejsbuk je nesto najbolje sto se ljudima desilo. sjecam se dok ga nije bilo, sa rodjakom se cujem jednom mjesecno na telefonu jer je skupo i njemu i meni. ovako se cujemo skoro svaku drugu noc. a sad sto se neki zaraze pa cijeli dan provode tu klikajuci refresh je druga stvar.
sta je "jaa", pa zelis da propadnu, mora da ti je momak bivsi stavljo gole slike na fb, pa ti sad ko zao
Sta je vama ljudi ? Sto zelite lose covjeku. Facebook je odlicna ideja, samo je problem, sto je glupi bosnjo, to bukvalno shvatio, te na razne glupave nacine gubi vrijeme na facebook, primjerice: -slikanje s pivom po kafanama, -statusi, primjerice "ja evo se*em" -statusi na "na kafi sa --------- u ---------" -lajkanje sto jednu glupost Ali gledajuci s druge strane, da ga mozes iskoristiti za ono sto je napravljen, a to jest razmjenu informacija, primjerice na fakultetu svakom studentu dobro dodje, i jos mnogo stvari... Ali bitno je biti bosnjak. Palac dole, svi redom, nista drugo i ne "znamo", kafica cigarica, i kladionica ;)
e da hoce propasti...slavila bih puj
Samo jos da propadnu aBd
nek je proklet dan kad si ga napravio...