Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
----
je suis carli
haha vidi minusa a svi ovi levati su postavljali "Je suis Charlie" i ostale pizdarije a svaki dan po svijetu djeca ginu masovno i svijet suti o tome, napad u istambulu niko ne spominje, a sad opet svi placu i postavljaju slike za Brisel.... eee koje ste vi ovce
Bogami treba ovaj Safet ček aktivirat kad ideš u Trebinje, Foču, Sokolac, Zvornik i širom nam genocidnog i četničkog entiteta.
Pisam se ja po facebooku i drustvenim mrezama, kad u Turskoj ginu ljudi, oni nista ne objavljuju.
@lik5 Ne seri, sto onda mediji pa Americi nisu objavili za to, niko ne zna da su se napadi desili, to je zato sto Erdogan neda Americi da mu diktiraju kako oni hoce.
@lik5 Prijatelju, ja sam u Americi trenutno, niko nista nije znao a jutros breaking news Brisel
da li je bila ta opcija kad je bilo u stambolu
Naravno da nije bilo u Istanbulu... Taj napad nije im bio posebno bitan... Paris i Brisel su u fokusu... Na sky news-u od jutros samo prikazuju Brisel, a kad je bio Istanbul, samo su prikazivali kad su im pregledi najbitnijih vijesti za taj dan. Fuj !!!!!!!!!
Ako te baš zanima, provjeri, security check su aktivirali nakon posljednjih napada u Istanbulu. Na tu objavu, javili su se ljudi iz Obale Slonovače da pitaju zašto kod njih to nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)