Sve za zaštitu korisnika
21

VIDEO / Dodatak za iPhone ima pregradu za čuvanje kondoma

Klix.ba
Novi dodatak namijenjen iPhoneu, nazvan "Playa case", ima posebnu pregradu za čuvanje dva kondoma". Na tržištu će se pojaviti uskoro i mogao bi postati pravi prodajni hit.

Dodatak za iPhone je dizajnirala kompanija Annex Products. Ovo nije njihov prvi dodatak za popularni smartphone. Prethodno su dizajnirana dva dodatka, Openacase, koji ima ugrađen otvarač za flaše, te Quad Lock, koji se može montirati na različite lokacije.

Sudeći prema videu koji je objavila kompanija, dodatak je osmišljen nakon što su roditelji jedne djevojke kod njenog momka vidjeli kondom u novčaniku kada je dolazio u posjetu. Dodatak "Playa case" ih u potpunosti sakriva sa stražnje strane mobitela.

"Kompanija Annex Products je oduvijek ponosna na svoje zaštitne proizvode za iPhone. Ta zaštita je podignuta na viši nivo, pa je sada namijenjena i iPhoneu i njegovom vlasniku", navodi se u saopćenju.

Dodatak će se na tržištu pojaviti naljeto, a koštat će 29,95 dolara. Bit će dostupan u tri boje, crnoj, bijeloj i roze. Svaka od njih će imati natpis "Playa" sa zadnje stranje. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu možete posjetiti stranicu ove kompanije i biti među prvim koji će nabaviti ovaj dodatak.

Vezani članci