Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baterija kod Iphone-a ne može trajati 10 sati kad ništa ne koristiš, a druga stvar ne može niko pristupiti lokaciji Iphone-a... bez apple id i sifre, tako da je to sve cista glupost laž i marketing za glupi apple!
na iphone-u 5 baterija traje cijeli dan kad ga silujes non stop. nemojte srati o necemu sto niste vidjeli uzivo a kamo li koristili.
mogli su isto naci lokaciju njenog telefona sa najblizeg prijemnika
Sreća! Da nije imala smartphone i pomenutu aplikaciju, mi bi čitali skroz drugi sadržaj! Fina reklama! :)))
Policajac Dave Cameron je predložio drugi pristup. Njenu porodicu je pitao da li Melissa posjeduje aplikaciju na svom iPhoneu pod nazivom "Find My iPhone". Ovo ko iz niskobudžetnih reklama..
Samo da mi je znati kako su dosli do Appel ID-a i sifre :)
Zato je hiljade drugih ljudi izgubilo zivot zbog istog
Smijem se opkladiti u tisucu eura da je glupaca textala dok je vozila.
Ima i policajaca naprednih, svaka mu čast.
Spasen jedan ljudski zivot..i odlican marketing za Apple..
O marketingu se ovde samo i radi, znaš kad će baterija u iphone-u držati 19 sati? Nikad! A ta aplikacija funkcioniše samo kad je upaljen, inače ne može naći uređaj.
Koliko zla ima u smartphone-ima, toliko i dobra :)
Pametni neki uređajcic...