Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kako biste izbjegli napad \"Confickera\" korisnici Windows operativnog sistema mogu sa Microsoftove stranice skinuti besplatan update, ali u svakom slučaju morate imati i dobar antivirus.\" Moguće je da je Microsoft kreirao ovaj virus, ali to krije, jer ako svi krenu skidati update sa microsoft-ove stranice, onima kojima je piratska verzija sistema pojavit će se Windows Genuine Advantage anti-piratska zaštita: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Genuine_Advantage Mnogima će to smetati pa će se odlučiti na kupovinu originalnog operativnog sistema. Microsoft bi ovim potezom ostvario veliki profit u vrlo kratkom roku.
Ako Vam slučajno zatreba bilo kakva pomoć oko Računara preporučujem Vam ovaj sajt: Security CENTRAL Forum www.SCforum.info a ovo je link do \"PC Help Centra\": http://scforum.info/index.php/board,16.0.html Nadam se da će Vam koristiti... Mario