Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sliko mog
Ja sa ajfon cetvorkom mogu komotno radit za national geographic channel , a ne sa ovom zvjerkom
ne mozes ti ni za KJKP Rad radit'
Ne kontam zasto negativni ? Sta sam lose napisao ? Samo kazem sa svojom cetvorkom mogu radit za national geographic channel a kamol tek sa ovim aparatom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To su masine ipak za profesionalce...imo sam 600D i mogu reci da su najbolje kamere...sasvim dovoljne za fotografije raznorazne..malo tehnike i trikova i savlada se brzo...Canon je Canon....
Imao sam Canona a sad imam Nikon. Dalo bi se svasta pricati i o jednom i o drugom, ali po mom skromnom misljenju vecu bi paru dao za dobar objektiv nego za tijelo. Zadovoljan sam sa svojim D90. Majstor ce napraviti dobru fotku sa bilo kojim aparatom.
pravili su i bez digitalnih
jednog haba utor za karticu drugi oguli tipke,.,
Smena 8 ...rules .
hahaahahahahahahah Federalna TV na aparatima
Za amatere da. Za profesionalce samo Nikon.
@Dr.Baltazar Što se tiče perfomanse, razlike gotovo i nema, slažem se. Međutim ako si među glavnim bajama u biznisu fotografije, i hoćeš da te kolege uzmu zaozbiljno, jope samo Nikon. Status simbol, jbga.
@drinajosjaci Zašto je Putin poklonio svakom svom zlatnom olimpijcu upravo Bemvea, a ne Forda?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)