Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nedirajte viber kod nas
haha a znaju kritikovat tursku kad zatvori neku od stranica, licemjeri
komedija mi je sto nasa dijaspora koristi viber jer mora radi bosne
viber žito
sredina i krajevi. citaj o tome
Svagdje u zapadnom svijetu se koristi masovno Whats Upp, samo mi zatucanke vjerujemo u Viber. Mjera pentracije tehnoloskoga napretka mjeri se koristenjem Whats Uppa. Ja imam 68 kontakata na viberu, a na Whats Upp-u 23. Posluka?
Sloboda interneta, mislis, izrazavanja... samo onda kada njima pase.
...ovi blećci nisu čuli kako je bbc, tokom WWII, putem radio drama slao poruke francuskom pokretu otpora? ...obična rečenica iz dramskog dijlaloga aktivira diverzantsku akciju sa druge strane lamanša...njemački intelidžens nokte pojeo, nikad šemu provalio :)
Ruski Telegram sličan Whatsappu ima puno bolju zaštitu al ga jebi kad su svi na Viberu i Whatsappu...jedino da se kloniram pa sam sa sobom da ćakulam :D
I onda će nam oni pričat o slobodi govora...