Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da je greška u originalnom članku, ali je interesantno da se ama baš nigdje ne spominje “iWatch”. :) Ne kontam. Nije google translate, neka veća filozofija je u pitanju :) https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2021-10-10/can-the-apple-watch-series-7-work-on-its-own-without-an-iphone-kulj7h7o
Najljepse molim urednika portala da javno obznani ime ovog kvazi novinara. Da li je moguce da "najcitaniji" portal u BiH pise "iWatch", umjesto Apple Watch? Pa zar je moguce da se ovakvo nesto objaviti? Ovo zasluzuje otkaz i prekid radnog odnosa uz placeno odsustvo za 50% od minimalne plate. SRAMOTNO!!!!!
Neće nikad jer iWatch je jedan od razloga zbog kojeg ljudi kupuju iPhone.
Mislim Apple Watch. Ispao sam glupan.
Napisan citav clanak o proizvodu koji ne postoji, Jobs se prevrce u grobu trenutno..
To se desi kada google translation radi posao !!! 😂😂
E cuj iWatch. To neka kineska kopija? Koliko znam Apple-ov sat se zove Apple Watch.
Cijeli clanak zasnovan na proizvodu koji ne postoji.
Za kradju telefona i auta, uvesti drasticne zatvorske kazne. Telefon je postao toliko bitan sa svim privatnim podacima, da je to danas isto ko da provalis nekom u kucu i sve mu odneses.
Eno čovjeku nestao laptop i po slikama običan krš na PIK-u plaća 3 ili 4 hiljade KM. Ko zna šta je sve u njemu i ko ga može ucjenjivati sada.