Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sam profil napravio iskljucivo da se sjecamo grada Srebrenica a dobio sam blok od strane facebook i ne mogu uci nikako a uslov mi je da pogodim 5 prijatelja koje mi fb ponudi a da ima li kakav drugi nacin.
a moralo je mene maknit jer ja neman lažno ime iti išta diglo mi je šok ovo daj vratite mi ga neda mi se novi radit iman puno prijatelja
jooooj opet taj fejsbuk? pa, dobro, ljudi da li ste vi više normalni??\' \"...Kako je Facebook postao važan dio života njegovih preko 200 miliona korisnika...\" ljudi, nađite sebi posao!