Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam jedan, i bio je daleko najkvalitetniji telefon cak i od danasanjeg iphone (kojeg trenutno imam) a da ne pricam o androidima :)
Krimo telefon
I danas bih bio na Passport Silver Edition da mu ne ukidoše podršku za najsigurniji softver i da su kameri dodali OIS. Ko nije tipkao na BB fizičkoj tastaturi i ne zna kakav je to ugođaj, Tasteri djeluju mali, ali su ukošeni i nemoguće da se bez lične volje sklizne na drugi, a pored toga tastatura je funkcionisala i kao touchpad.
Odlicna vijest, ja korsitim bb jer kad kucam na touch fulam slova, na blackberry-u to ide i bez gledanja. Meni se sviđa bb i jedva cekam Key3 ce biti sigurno. Passport je meni najbolji. Da hoce Pass 2 izaci.