Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"BlackBerry prestavio novi smartphone" Možda su oni "prestavili", ali vi zasigurno prestravite svaki dan nekoliko puta sa vašom nepismenošću...
mozes mislit dual core :D
ali 3 GB rama....i OS sa malim zahtjevima kojem ne treba jači procesor, ali kako bi ti to znao, ti gledaš benchmarke i misliš da si svu pamet svijeta pokupio. Idi na forum ima tamo debila ko i ti koji kupuju nekakve Dogije i slične kinobere, misle jadnici da će dobiti nešto sa MTK octa coreom i nikakvom optimizacijom.
pod 1 na gsm areni pise da je 2 gb rama pod 2 dual core brate 2014 godina mozda im nije OS zahjtevan ko android al to sve vremenom dodje kroz Upadte OS-a pod 3 niko danas nece telefon uzet samo zbog izgleda pod 4 ja ovo smece ne bi uzeo pored Xperie Z2 da ga hebes pod 5 ko je reko da preferiram MTK octa core , brate samo SnapDragon :))) cao
ja vise cigle necu kupovati...
Evo kupujem odmah ovaj najbolji smartphone ikada black bery sere na iphone.
BlackBerry PRESTAVIO novi smartphone Porsche Design klix KIX
ovi se fkt hvataju za slamku više...
Black berry je gotovo nemoguce hakirati.Dakle ima osoba kojima je ovaj telefon najbolja opcija, znas telefoni se koriste i za vodjenje poslova ne samo facebook i kurcenje po kaficima.