Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postao je i psihijatar. Vokri mu što je u središtu svih teorija zavjere a bogami daje povoda.
Ko što si ti palamudio po internetu da su vakcine protiv korone sigurne i efikasne, haha
Pa i ima i toga. Ali nije samo to...
Izgleda da čita komentare na Klixu.
To on iz iskustva
Bas tako.
Lik govori iz iskustva.
srbi su zločinci i genocidni i to je činjenica
Rijetko ćeš vidjeti pametnoga čovjeka da se javno ofira.
Zahvaljujući internetu, danas imamo jednog "Huda Company", "Real Madrid" i hrpu drugih de.bila. Svaki id.iot može iznijeti svoje mišljenje, plasirati ga široj masi i uticati na javno mnijenje. Omladino, vratite se na knjige i časopise, tu nema de.bila.
Još bih samo da se nadovežem, vezano za ove kritičare Billa Gatesa. To je u stavri ciljna grupa od gore navedene "gospode". Većinja njih još vjeruje da je zemlja ravna, da su vakcine loše i da nas iz aviona "prskaju"...
prijatelju, pun TIK TOK budala i mentalno poremecenih osoba , zadruga uzivo 24h.
Haha provaljen si doktore za sve.
A ti si šejtan u odjelu ljudskog bića.To sad svi znamo.
Cifut
I ovaj sve bliže vječnim lovištima.
tacno