Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
das milju mara i nosas tempiranu bombu u dzepu. LOL send from Samsung Galaxy S II
Bitno je da je inn i da bi svaki gradski šminkerčić dao stražnjice za njega. A to što za milju mara dobiješ ušminkanu kantu koja nema pola opcija koje su na svim drugim telefonima savršeno regularne to nije bitno. Bitno je samo da statusni simbol zauzme svoje mjesto na hastalu u kafiću, odmah do malog bore, Zippa i ključeva od kakve pile koju je iskerširao babo... i svi snovi malog paposa su ostvareni
Steve Jobs - Genije i vizionar (koji ne zna ni bateriju da odabere za telefon, a hiljadu ironicnih idi.ota mu je plakalo ovdje kada je umro)
nokia zakon ;)
taj iphone 4 kinesko g.o.v.n.o.ne znam sto ga ljudi kupuju doduse kupuju ga preko chinavision stranice bagatela
Da malo pratiš vijesti iz svijeta, znao bi da ima smrtnih slučajeva zbog telefona. Nedavno je jedan Kinez poginuo dok je punio mobitel, jer je zbog loše kopije baterije mobitel eksplodirao.
vlasnik umro i bagra odmah hoce da uništi kompaniju
ITerorist :D
Sad ce forumas @shin uletiti sa nekim linkom kako se neki samsung istopio ili kako android krade vase podatke
Koja glupost, ocit pokusaj da se ocrni jedna kompanija..
\'...u ovoj nesvakidašnjoj nesreći niko nije povrijeđen.\' Pa, mene bi bilo stid ovo napisati ili izreći. Još ni u masonskim holivudskim filmovima nismo vidjeli exploziju i stradalnike od pregrijavanja mobitela. Možete li nas poštediti ovih dječijih vijesti i informacija *(-_-)*