Prvi put u SAD-u
0
Apple zaradio više od Nokie
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije do telefona nego do ljudi koji sve vise nece samo telefon u dzepu, i Apple je tu u dobrom momentu uletio pametno na vrijeme sa solidnim uredjajem tako da...ne znaci ovo da je iPhone bolji od svake Nokie ili obratno.
Laganini :)
svaka cast za apple,ali nokia uvijek ima asa u rukavu a cuo sam da nova nokia N 900 ima jako dosta opcija pa cak i neke naprednije od i phon-a . zivjeli !
jednog dana kad finci shvate da mobili nije samo telefon, nego mnogo mnogo vise ot toga mozda ce se tad profitni jaz izmedju njih i apple-a, smanjiti.
apple rulez!