Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije skup, 1000 KM ! Ovi cobani na pik-u prodaju po 1 500; 1 700 KM !
Pa cobane kad ga kupis preko app store-a ista je cijena bio u americi il\' japanu il\' evropi !
IPhone je Iphone samo cu to reci... ko ga koristi u prave shvre zna o cemu govorim. S postovanjem
sta ti pricas o propustima u androidu? 1 000 aplikacija sam skinuo nikad se nista lose nije desilo... i to sa \"crnih\" marketa ( BLACKMART, APK GET, APPTOIDE) ... a da ne spominjem za oficijelni PLAYSTORE koji ima stroga pravila kad se neke aplikacije aploduju. Ti sine nisi vidio u zivotu kako izgleda VIRUS na androidu a govoris o propustima...a ko god zeli dobar android telefon SAMSUNG i .
@Vedo, obogati se, naruci 10 komada i prodaj na piku, a vidjet ces kako carinici \"deru\" ;)
Nije da je bio problem kupiti Iphone preko ugovora i otkljucati ga za 50 km potpuno legalno...ali eto nek je i ova glupost vijest!!!
Kakve tendenciozne izjave pocetak kraja, nije on telefonski gigant, hellou! Niti ce propasti, ne vidim zasto bi... Android ima jako mnogo problema na polju sigurnosti, od apps-ova pa nadalje.
Pocetak kraja ovog telefonskog giganta
Još samo da ga ne pravi LG...inače etabliran i renomiran proizvođač mikrovalnih pećnica, klima uređaja, frižidera, itd. Kao bivši korisnik Samsung Galaxy NEXUS-a, razočaran sam odlukom Google-a da LG pravi novi NEXUS...Samsung, HTC i Sony su po meni bolje opcije..al\' eto. Sad će iPhone-u 5 da pada cijena...dosta su ovi sa Pik.ba vikendica napravili na \"petici\". :D
Vodafon....tele´shoping/... kupish tri jedan dobijesh otkljucan gratis...!
Moze zamjena za nokiu 3310? I koliko ste spremni nadoplatiti?
Ma Iphone je prnuo u fenjer ima vec 2 god. Bili su najnapredniji kad su tek izasli medjutim telefoni sa android operativnim sistemom im sad bjeze u svim segmentima.
@Vedo Nije za zatucane ajfonaše, inače evo jedne prejeftine alternative: http://www.youtube.com/watch?v=MIWYp6ZXe-s NEXUS 4 - 16GB VERZIJA - 350DOLARA - ZNAČI MOŽEŠ UZETI 2. ZA CIJENU JEDNOG AJFONA!!! INAČE, HARDVERSKI JE JAČI NA SVIM POLJIMA, DISPLAY DA NE SPOMINJEM!!!!
Pa cobane idi u ameriku i kupi ga za 1000 km