Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na proslom tekstu o Appleu jedan pametnjakovic je napisao kako Iphone uopste nije skup i kako se na zapadu dobija uz pretplatnicki ugovor. Da,dobije se,ali taj ugovor traje 24 mjeseca i moras mjesecno da potrosis minimalno 39,90€ I kod nas mozes da dobijes mob od 1000KM za 1 KM uz pretplatnicki ugovor.Problem je u tome sto bi ljudi 24 mjeseca da trose po 10KM u prosjeku a telekom za to da ih nagradi s 8MP,1080P i DC procesorom:-) \"kupis Iphone i imas telefon za naredne 4g\".Nadam se da nije dao 1000+ za Iphone 3 s tim stavom,surfanje s njegovih 600mhz i 256mb rama mu u 2013 nece bit bas zabavno:-)
Iphone 4S i Galaxy S2 je smijesno poredit jer ta 2 telefona nisu u istoj cjenovnoj klasi.Jos je smjesnije sto je taj IP4 koji kosta 250€ vise losiji od S2:-)
Samo polahko da Sony uhvati ritam, vidit ce mo ko ce imat najbolje mobitele, a vec sad imamo par dobrih Sony Ericson telefona koji su tu negdje blizu sa Samsungom, Nokiom . . .
Kupio sam Nokiu C5 za 25 Eura i 2 godine garancije, kvalitet zvuka isti kao i kod iPhona. A to sto nemam mogucnosti da citim sarajevo-x i u hali, pa Boze moj :)........
Android je zakon !!!
joj kad mi pocnu pametovat, cuj karl zeis. sta vam je do juce ste imali aparate na navijanje. on fol pametan. sad svi kupite telefon sa karl zeis optikom, jes da vas pola nezna razlog sto je slika bolja (a nije) al eto kupiteeeee.
dzaba pricati, ali ove marke koje danas proizvode smartphone izgledaju dobro dok se nokia ne uozbilji i pocne da izbacuje prave mob na tom polju. tek cemo onda da vidimo sta je pravi mobitel. bit ce nesto kao i prije 6-7 godina. svaki drugi mobitel nokia
ja imam Nokiu N8 i Samsung Galaxy S II i mogu ti reci da kada bih mogao da biram izmedju ova tri mobitela izabrao bih Nokiu i Samsung... kao prvo jeftiniji su, kao drugo aplikacije mozes za sve da skines, nista nije previse zasticeno kao u Apple-u, a ako vec kazes za te neke performanse mogu ti reci da je Samsung Galaxy nadmasio Nokiu od davno, procesor im je bolji, bolja fotografija itd... a sama Nokia, N8 recimo, jedinu gresku ima sto nije android a i ona vec koja je izasla prije par godina ima bolju tehnologiju za slike, jedino ona koristi Karl Zeiss tehnologiju, koja po mome misljenju je najbolja... ali sve je to od osobe do osobe, kome se sta svidja! :)
\'ta ce Apple :)
Cuj samo iPhone! Pa samo telefon koji je promjenio danasnje standarde i gdje svi cekaju novu generaciju da bi napravili Paste...
Nokia je nokia! Sve ostalo je šuplja priča. ;)
A vala ni sa cijenom joj ne mogu prismrditi.
ni jedno ni drugo nemogu osoliti jabuci iz iskustva sistem bolji puno vise aplikacija bolji rad telefona bolji ekran
valjda znas citati :)
zar postoji nokia jos?