Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastavili ga kinezi,pola dijelova nabavljen od stranih dobavljaca toliko o Appleu i njegovim proizvodima
Ja ne shvatam filozofiju Apple-a!Oni zele nesto da budu kao kvalitetan brend a druge kompanije im proizvode komponente nemaju ni jednu svoju komponentu u svojim racunalima cak ni hardware ne prave oni sami jedino sto znaju je software da naprave i to im uglavnom rade indijci i kompanije iz cijelog svijeta.Apple-u je jedino bitan novac a to hoce li im korisnici imati nesto sto zaista vrijedi novca kojeg se plati taj isti proizvod to je najmanje bitno!
Ovi jabučari vazda nešto uzbuđeni... ne bi me čudilo da svršavaju na ovu tehničku robu široke potrošnje...
Apple je odavno postao sranje od kompanije samo im je bitan novac koji ce zaraditi. Ako zelis dobar uređaj kupuj Dell XPS(rang MacBook Pro) ili uzmi ASUS ROG bilo koji jer su oni 3 klase iznad appleovog najjaceg macbook-a a najbolji sistem za rad je naravno WINDOWS on je najcjenjeniji i najrasireniji a sto je najbitnije i najdostupniji
Bacanje para za uređaj koji uglavnom koristim za internet, slanje mailova i dopise (office). Ovaj koji trenutno imam (u rangu ~800 KM) je sasvim dovoljan. Ostalo je klasično preseravanje.
Ovo ko nije koristio, ne zna sta je najbolje na svitu. MASHINA
vrijedi svakog eura, svaka čast