Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ičega kod apple-a bilo na pretek onda je do tehnologije.. dodatak je sve ostalo (odličan izgled, odličan operativni sistem i zavist pojedinih) @IT eto nek ti je windows8 pojam...
odlican prijevod ... \"...iPhonea and iPada.\" :D Jel google translate ?
Great fan of the page, a lot of your articles or blog posts have dleinitfey helped me out. Looking forward to upgrades!
iORxbg , [url=http://ylcahzbocuhj.com/]ylcahzbocuhj[/url], [link=http://mkdiciarealh.com/]mkdiciarealh[/link], http://bwohkbckbgxb.com/
Ria9Ml ivchrdjggqqt
I got it at Bill Jones Music.If you dont have that specific store im sure you can go to any music store and order it, they are prtety popular books.
An impressive share, I just given this onto a clauelgoe who was doing a bit of analysis on this. And he in reality purchased me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love studying more on this topic. If doable, as you change into experience, would you thoughts updating your weblog with more details? It\'s extremely helpful for me. Massive thumb up for this blog post!
Odes na Lenovo stranicu i pogledaj ThinkPad laptope. Takodje tu je par Dell modela. Do sada sam imao ThinkPad T40, T60, T61p, a trenutno radim na T400 kojeg imam vec duze od godinu dana. Updaljen je 24/7, na njemu nema sta se ne kompajlira i do sada jedini problem koji sam imao je da je riknula baterija u dva navrata ali opet mojom krivicom.
Tu si 100% u pravu. IT (Information Technology) i Mac kompjuteri ne idu zajedno.
Apple kompjuteri su veliko smece, a vrlo su popularni medju gay populacijom.
@strongman Ko može nek si priušti, ha ya. @pitanje Ovaj novi, DA, Definitivno =)
apple ulaze u tehnologiju..hoces vrhunski interfejs tu je apple..hoces ostalo, ukucaj dell i gledaj alienware..za iste pare ces imati 2-3x minimalno jaci notebook.
Je li mekbuk pro najjace prijenosno racunalo, ili ima boljih? i koji su to? hvala
trebali bi oni predstaviti nove cijene svojih proizvoda jer su preskupi...imati njihov proizvod je ravno statusnom simbolu...ko ga ima zna se da je dobrostojeci i da je bogatun...
... a ne znam i sto bi ga instalirao...
http://store.apple.com/us/browse/guide/windows
Hebi ga kad ne mogu na njega instalirat windows