Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam iphone 4 i neki dan ga ažuriro na 6.1.2 i kada sam ga mislio pokrenuti dođe mi obavijest da trebam sim karticu ubaciti iako je unutra već bila. tražio mi u serviu 200 km za otključavanje jer je bilo na švicarskoj mreži orange. dadnem drugom liku koji ga je osposobio za džabe i uradio update na 6.1.3
nikakav bitan update
cuj nije jos dostupan...dostupan od juce...
jel vam treba screenshot slati ? jucer mi je telefon uradio update na 6.1.3 Levati -.- aruzni -.-
iPone5 je na vrhu on nema nikakvih problema samo ponekad nestane u prodaji pa vam kazu dodite sutra bice i za vas ....,cijena iPone5 od 169,95 €. na ugovor ..!
iPHONE JE iPHONE DJABA VAM LJUDI TO JE TELEFON...