Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
15:15 na telefonu - neko misli na tebe haha
i sere
Odo odma kupit da mi ga dzaba poprave
Htc zakon nikad nista 2 godina.
iPhone...iSight....iRepair...iBOŽE SAČUVAJ. dok je budala biće i apple-a
Appleu zaista se mora kapa skinuti za brigu o svojim kupcima. Nemalo se plati ali je usluga zaista na zadovoljavajućem nivou kao i podrška i usklađenost hardwera sa softwareom.
Ima li ovo na ovoj novoj Nokiji 3310?
Gejfon
Dok je budala bit ce iPhone-a.
Dok je idiota kao ti, i zivot ce biti tezak ostalim.
Ostalima je i sad tezak zivot, dok bosnjacima srbima i hrvatima i nije toliko ko ostalima
Provjerio serijski broj i pise da je i moj uredjaj u ovim serijama kojima mijenjaju kamere. Medjutim, kod mene nema niti trunke blura na slikama, kamera perfektno radi, slike izuzetne ostrine. Ali imam tri godine pa cemo vidjeti :)
Nazalost moja se kamera mora promijeniti. Upravo sam napravio termin da odem u Apple radnju. Bas sam mislio da je do mene i da mi ruke drhte ali eto poslije godinu su gospoda iz Apple skontali da je do njih. Annoyed.
@ meth 2.0 Kamera uopste nije problem toliki. Mozda 1 -2 ce malo slika izgledati mutna ali problem je toliko minimalan bio da nisam ni gled'o to kao problem. Vidim da je tebi drago kad drugi SVOJE pare trose na SVOJE cejfove. Za to ti necu nista reci. Ti na kraju sam sebe moras trpiti sa takvim stavom. Tel je kost'o $950 i mene vidis niko nije odradio. Ipak sam ja kupio tel a ne tel mene ;) Sutra mogu jos jedan kupiti, jer zaradjujem da sebi mogu to priustiti, a ne kao ti (vjerovatno) da patim i kupujem stvari radi statusa. Ja nemam taj kompleks, jednostavno imam svoj mali biznis i meni to dodje ono totalno opusteno. Jos nesto imas da dodas?
Navlakusa, nema dzabe ni kod stare babe...
Eh kad bi mi besplatno popravili 3gs...
Te neće Šljamdunjg.