Nokia digla tužbu
0
"Apple krade naše ideje"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzas je zbog cega se vi raspravljate.... ono ...nigdje veze uzivajte u zivotu....
apple je komercijalno sranje , svi zanju da je nokia ima najkvalitetnije proizvode
druze opet si u zabuldi...posebno orginal ne moras imati :) Kompatibilnost ista kao i na Windowsu sa svim vrstama fajlova...:D Opet neupucenost! Lupas... Drago nam je da si ti nama rekao kako imas dosta love...cjenimo to... Posjetis im web page i uvjeris se kako se ne prodaje samo u americi i da to nije americka konzumerska industrija....
Prodat 250mil. ipod-a od 2000. kao i 70mil iphone-a oba proizvoda napravila revoluciju i svi se trude iskopirati to...tako ce biti i s ovim koji se prodao u 1mil. primjeraka za 28 dana...i sve to \'\'furka\'\'...???
Ja bih prije rekao da je Microsoft kompanija za idiote! Veliki je problem u glavama ljudi kao i u tvojoj gosp. Jale sto nikad ali nikad nisi posjedovao nesto tako... Molim te kad te \"prevare\" nekako da kupis bar nesto onda se javi pa cemo pricati... Mislim da u tvom pisanju osjetim vise dozu nekog namjernog inata prema Apple-u jer si ti tako nekad negdje procitao i pokupio neciju *glupu teoriju nego da si stvorio svoju!
Šuti matereti....nick ki ti je Microsoft-ov promašaj stoljeća..Pojma ti nemaš...
Dok ima kretena koji nemaju što drugo raditi nego praviti se pametni po internetu... biti će i kompanija koje im prodaju svoje proizvode.... a ovi će pametni i lukavi uživati u DELLovoj tehnologiji ;)
Evo IPad je ovde $499. Dzabalesku.
Moram biti iskren, Apple rules!
I Dzekson voli Apple BIH4EVER!
Najjaci su ovi sto su culi u carsiji da je golf dvicina dizel i nokia 3310 dva nenadjebiva instrumenta u galaksiji ikad ! Prvo kupi, iskusi pa onda seri! Apple-u niko do koljena nije...
@mido_Hz - aj ti ne prdi ti i tvoj Mercedes..... ja poredjenja, nidje veze......
AGAINST \"Everybody Draw Mohammed Day!\"No other society has such a record of success,uniting in an equality of status,opportunity and endeavour so many and varied races of mankind.The great Muslim communities show that Islam can reconcile elements of race and tradition. If evr the opposition of the great societies of the East and west is to be replaced by cooperation,the mediation of Islam is an indispensable condition(H.A.R. Gibb, WHITHER ISLAM, p. 379)
sto je mercedes za automobile,to je NOKIA za mobilne uredjaje i ne prdite dalje,zna se ko pravi kvalitet i zna se sta valja,...ipod i ostala sranja nisu vrijedna pomena
Apple RULES :) nokia sucks :=) Excepted Nokia N8