Meksički iFone proglasio pobjedu
25
Apple izgubio bitku za zaštitu imena iPhone
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha, DEATH TO APPLE!!! ŽIVIO OPEN-SOURCE, ŽIVIO ANDROID!!!!
\"Meksička telekomunikacijska kompanija iFone proglasila je pobjedu u pravnoj bitci s Appleom oko zaštite imena iPhone te bi mogla platiti značajnu nadoknadu, javlja AFP.\" ???? P.S. Novinari Klitorix-a, ne koristite Google translator!
a tvoj post hase, jedan od duzih. laprdan
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba i onda: 14 puta palac dole!!!! Sve redom alergicno na posao. Ali zato uvjek spremni laprdat o glupostima.
sad trebaju uzgajivaci jabuka tuziti apple zbog imena :)
\"...Google acquired Android Inc. on August 17, 2005, making it a wholly owned subsidiary of Google...\"
Android je OS kontroliran od Google-a. Nema tu nekih velikih razlika medju velikima, osim pristupa kojim dolaze do para.
brate, koji si ti mamlaz.
pametnjakovicu jel ti uopste znas sta znaci open-source ? i jel znas puno ime androida tj, znas li sta znaci AOSP ?
...android nije open source...licenca kao i placene aplikacije se placaju nama licno...
...sreca pa meksicki zakoni vaze u cijelom svijetu...
...sreca pa meksicki zakoni vaze u cijelom svijetu...
Da se sudilo u Bosni radila bi stela.Mozete vi protiv Amerike sta hocete ali tamo pravde ima.
Ne znam sta se vi zalite... tekst je mrak... predobro... Ta satiricnost, taj sarkazam... taj smisao za humor... Tekst jest napisan da se ljudi smiju nepismenim, jel tako? :\\
ovaj tekst je pravo konfuzan.trebali su staviti oznaku \"12\" jer sumnjam da bi neko dijete moglo iz ovog teksta zaključiti ko kome treba platiti...katastrofa..
iZimgu