Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo ce biti iphone na kvadrat kroz a
Kaze klix da ce i SDA uskoro da predstavi B SDA a Scepo svog zamjenika u SBB kaze bit ce njegov prijatelj i poslovni partner Naset Keljmendi
iphone 5c i sada 6c su verzije ovog telefona za siromasne ljude, inace cim izadje najnoviji iphon odma bude dostupan u swedskoj i kupuju ga svi ko ima bar malo stila hälsningar från Sverige, skickat från min Iphone 6+
Jesi i ti covjek sa stilom
Ah sad vidim da si ti pravi gospodin sa stilom
KAD TE NEKO PITA KOJI TI JE MOB JBG MORAS SEBI NAPISAI NA DLAN JBT iPHONE 6 C
a ja imam jos 36 rata za iPhone 3 :(
Ja zelim da budem koala! Zasto? Zato sto koala pojede tek toliko eukaliptusa da moze da prezivi, a od 24h sata on spava 18h. Ali posto nisam koala, kod mene je obrnuto.
Ali, moglo je biti i gore. Zgrozih se na pomisao da bih mogao biti jedan od onih koji se loze na iPhone i koji su spremni izletiti nekoliko prosjecnih mjesecnih plata za tako nesto.