Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poceli su opasno raditi neke stvari gdje ce ih i fanboyevi odbacivati... nema vise inovacija nikakvih sve je 10000% podredjeno profitu... Dual camera bi trebala biti standard na oba modela buduci sa su oba highend flagship. Ne, nego ako hoces 2 cam onda plati jos sto ne vrijedi ni blizu...
iPhone je kvalitet dobar al nije za svakoga al iz ličnog iskustva znam da je dugotrajniji i ne gubi brzinu ni nakon više godina upotrebe
Nije to automobil da mu motor strada u godinama. Android platforma je ta koja napreduje mnogo većom brzinom od Apple platforme, koja nema ni 20 % mogućnosti Androida. Samo oni "ja telefon koristim za pozive poruke,viber,facebook i malo novine čitam" ne vide razliku.
Jednom od njih će vratiti audio jack što će predstaviti kao novotariju i povećati mu cijenu za 100$. Klasični Apple business.
Platite mi put i dajte mi je iphone i ja ću doći da vam uveličam premijeru
Ali najsmjesnije mi je kad neko uzme iphone najnoviji a znam da nema za kifle, fakat mi nije jasna ta potreba da se pravis da imas vise nego sto imas
3 nova koja necu imati, super.
HTC > iPhone
za deset godina cu moc kupit 7
Lično sam koristio iphone i iphone 3gs kada je to imalo smisla,prije 7 godina. Tada je to bil jedina kvalitetna opcija , prije mjesec dana sam kupio Leeco Le1 x800 za 290 KM i ljepota... ne preskoči mi čuka kad mi ispadne na pod.
Tri nova ajfona sa obicnom HD rezolucijom. :)
Ajfon je bolji za svjetlosnu godinu od ostalog smeca....ali ovaj *ederoliki direktor sve st zna je promijeniti boju kućišta... Pravi genije je umro...Ovi uhljebi zive od njegovih ideja...jos malo.
iphone je bio bolji prije 7 godina a sada je samo skuplji. Nema tu ništa posebno da ga izdvoji od konkirencije osim logotipa na zadnjoj strani.
Kineski proizvođači već sada nude proizvode približno istog kvaliteta, One plus, Le eco, Xiaomi... Apple se prodaje samo kao nakit, šminka.
Ko da kazes....ma kakav mercedes....nova kia ima sve, plus jeftinija....
U nas će biti oko 2000 KM. Džaba Bošnji govoriti da plaća za ime a ne za hardver.
Iphone 7 plus 32GB 2099KM u AT Store placen...sve su skuplji i skuplji..