Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iDon'tcare
:)
Jedno je sigurno, bit će zvijer od telefona
Slike prototipa šestice, iscurile iz fabrike. Displej od 4.7". http://cdn.macrumors.com/article-new/2014/02/BgTASn4CcAEID0L.jpg-large.jpg
Opet ovi po klixu lupetaju gluposti. Za svaki iPhone kako izadje tako se pocne najavljivati da izlazi novi- a ranije, na kraju ono uvijek isti termini budu :D
Ma voli klix pisati o apple-u po principu: samo nek se nesto prica. Njihov izvor - kemina kafana.
Preskupo je to za nas obicne smrtnike;). Svaki novi telefon je manje vise isti po funkcionalnosti i karakteristikama
DA JE SAMSUNG ILI LG MASONSKI KAO ŠTO JE IPHONE, PA DA IH OVOLIKO GURAJU KROZ MEDIJE, DRUGI NE BI TREBALI NI POSTOJATI JER IH NIKO NE BI POGLEDAO KO SE NAMETNUO KVALITETOM A KO ISPIRANJEM MOZGA, ZAKLJUČITE SAMI ;)
Šljamsung sigurno nije.
jbo te LG, sam naziv govori kakav je to moob "large govn0" :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
znači nije da pretjeruju, ovo je prešlo svaku mjeru... Pa 5 je još uvijek skoro 1.500 KM, koliko će ovaj biti...Ovu tehnologiju treba podhitno zaustaviti, jer podstiče socijalno raslojavanje, djeca tajkuna će ovo morati nabaviti, a tajkuni će više tlačiti obični narod, više će krasti, kako bi obezbijedili ove uređaje bez kojih život može sasvim normalno da se odvija.
pa izadji na demonstracije, mozda nekad onda i ti mognes nov kupiti
Vidi nešto, kao prvo ne znaš jesam li već bio na demonstracijama, a kao drugo i nema to neke prevelike veze s aktuelnim dešavanjima u BiH. Dok je kapitalizma bit će i tajkuna i svega ovoga. Ja lično nisam "megaloman", meni iPhone ne treba. Ali će uvijek trebati ljudima koji su u vrhu, ko god oni bili, ovi trenutni ili neki drugi. Osjećaj moći ih tjera da prate te nove tehnolgije, a što se više kupuju novi proizvodi, kompanije izbacuju na tržišta novije i još modernije proizvode koji su još skuplji, jer se tehnolgija mora razvijati i ulagati više novca kako bi zadovoljila potrebe tih tajkuna. Onda ti vlasnici preduzeća smanjuju plate, povećavaju broj radnih sati itd. kako bi njihov život bio još raskošniji. Dakle, ako bi se tehnologija zaustavila, ako bi kuće ostale iste, ako bi telefoni ostali isti, auti, avioni, vozovi, zgrade i sve ostalo, ljudi ne bi imali potrebu da troše novac, onda bi nešto ostalo i za obične radnike. Trošilo bi se na one osnove života, bilo bi lakše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I zbog svog display-a će morati stalno da se puni svakih 120 minuta.