Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bec - Sarajevo Heeeeej bona Rasema, dji si tiiiiiiiiii heeeeeeeeeeeeejj. evo me bona u avjonu, ja bolan heeeeeeeeeej jako mores pricat,,,hihihihihihih sta ima u tvoijeh, kako je babo.... heeeej draga jest mi drago sto te cuuuuuuuujem heeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjj - Gospodjo ako moze malo tise, molim vas!!! - Nemere, sta je! Sta hoces! - Nista, uredu je gospodjo!
U orginalu!
"E'o sam te nazv'o samo da ti kažim da ti upravo letim iznad sela'" Eno ti krave na livadi, a iz one šupe ti neki dim izlazi, pa deder to izvidi."
Joj ovih Amerikanaca što kenjaju, Bgm ja volim slušati šta drugi pričaju (u tramvaju npr.) hahaha
hmm nisam neki ekspert al eto imam jedno pitanje odakle im signal na vecim visinama plus em sto si skoro zatvoren u limenoj kutiji haha .
naravno, vi samo prisluskujete!!!
Izgubio pilot Haso kontrolu nad avionom i govori kopilotu Husi da smiri putnike dok on sredi situaciju. Javlja se Huso na razglas i govori: Ladys and gentleman repeat after me Bismillah irrahman irrahim"
pamuk u uši i riješen problem
take 10$ no ***sit free POKER770 use this link http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC http://www.pokerstrategy.com/#uLT4XC
Kulturna osoba zna za bonton i nece ni pricati u avionu i ometati drugdje, opcenito na javnim mjestima se ne razgovara na telefon, ako je nesto hitno na brzinu se obavi razgovor i po mogucnosti pricati sto tise.A najgori su oni koji su u drustvu i onda se raskokodakaju na mobitel ne pokazujuci nimalo postovanja prema osobama s njima..
Zasto onda ovi iz NSA vole slusati sta drugi pricaju
"putnici koji telefoniraju mogu izazvati smetnje, stvarajući negativan uticaj na sigurnost aviona, što je isuviše rizično" Ovi tamo su fkt. gluplji nego iko, dokazano da nikakav uredjaj ne utice na rad aviona zato i ukidaju zabranu, a oni opet ko mutavi mlate isto
hvala bogu pa se ne vozim avionom
za*** si sviju