Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš fail.. da je neka vrsta "aviona" onda bi i bilo logike, ali helikopter? Taman dok se podigneš jedno 1-2 metra u visinu, tebi će noge već "otpasti", a MORAŠ imati snagae da se spustiš, jer ako nemaš samo češ TROHNUT! Koliko je sigurno? Šta ako odeš 4-5 metara u visinu i ne mogneš više okrećati - padneš ko kruška. - Da je neka vrsta aviona, onda bi ostao u zraku i kad ne okrećeš. Nemaš sigurnosnih "pojaseva", odnosno nemaš nikakvu sigurnost.
ljudski mišići su preslabi da bi podigli vlastitu težinu i držali je u zraku. Da je to moguće funkcionisalo bi i sa krilima.
Umoris se ili te uhvati grc, padas i gines. Sjajna ideja, nema sta.
poletices malo morgen..