Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zna se ko je gluplji l, ovi sto proizvode smiješne aplikacije, ili ovi koji kupuju još smijesnije "bentphone" treba mi otprilike 7 minuta reinstaliram Firmware na "slabphonu"..ova aplikacija služi samo ako ti neki bolid (narkić) ukrade telefon.
moze li se otkljucati ovaj icloud?
Druze, upravo u ovom slucaju ti ne pomaze ni reinstalacija firmware-a jer telefon trazi aktivaciju odmah nakon paljenja, a nalog za brisanje i vracanje na fabricke postavke saljes putem neta. Ovu zastitu je gotovo nemoguce probiti i to je razlog sto i kod nas na piku mozes naci iPhone 5 za 100KM za koji je navedeno da je blokiran upravo ovom metodom. Ovo nije sastavni dio iphone-a 6 i 6 plus iskljucivo kako je navedeno nego se koristi jos od izlaska iOS 7 verzije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kod mene nema kradje 100% :p
Nista sto se nece opet uspjeti provaliti :)
KUPITE MI AJFON,MOJ MEHO MI OTEO MOJ AJFON