Nauka
0

x.Clubs servis ponovo u funkciji

Klix.ba
Obavještavamo vas da je naš servis x.Clubs, jedini ovakve vrste na području Balkana, ponovo u funkciji. Klubovi su potpuno redizajnirani, uređeni i unaprijeđeni.

Prije nešto više od deset dana, iz još uvijek nepoznatih razloga, došlo je do poteškoća sa radom klubova. Veći dio podataka u starim klubovima (slike i dokumenti) je jednostavno nestao, dok je ostalo sačuvano.

Ovom prilikom molimo sve osnivače klubova da ponovo postave sliku (logo) kluba i uploaduju slike i dokumente u svoje klubove. Također, molimo da uvažite naše iskreno izvinjenje.

Iskoristili smo ovu priliku da unaprijedimo i redizajniramo prethodnu verziju x.Clubs servisa. Novi klubovi su u potpunosti nanovo isprogramirani i dorađeni. Uvedene su neke nove opcije, dok su postojeće sekcije znatno poboljšanje (forum, chat, dokumenti, slike,...). Još uvijek radimo na novim sekcijama (ankete i sl.).

x.Clubs servis je još uvijek jedan od najpopularnijih Internet servisa u BiH a i šire. Identični klubovi na ex-Yu prostorima postoje još samo na hrvatskoj stranici iskrica.com. Gigantske kompanije kao Yahoo!, Lycos ili MSN klubove (groups ili clubs) koriste već odavno.

Trenutno na x.Clubs servisu postoji 454 klubova, dok je ukupan broj članova u klubovima 3385.

Najpopularniji klubovi:

UrbanTechClub (187 članova) Homo klub (174 članova) Gibonni (161 članova) alanford.co.ba (145 članova) SexANDtheCity (132 članova)

Ovom prilikom obavještavamo sve osnivače klubova da će klubovi koji se ne koriste ili koji se koriste u nedozvoljene svrhe u narednom periodu biti obrisani.

http://clubs.sarajevo-x.com