Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3G IMA U SVEDSKOJ I DO SAD JE TOTALNI PROMASAJ MREZA JE RAVNA NULI,POKRIVENOST NIKAKVA,TELEFONI GLOMAZNI,ZAHTJEVA OGROMNA ULAGANJA JER JE OPREMA JOS UVIJEK SKUPA. NEK SE LEVATI ZALIJECU,TREBA CEKATI
I nemojte odmah kukati kao da je Bosna na kraju svijeta. Moj utisak da je u Bosni mreza dobro pokrivena i prijem jako dobar. A 3G ce doci zasigurno.
Jarane nije to tako lako, 3G je dobra stvar ali je jako tesko izvuci lovu i naplatiti te usluge od korisnika. Ja radim za Australijsku Telekomunikacijsku kucu i ona tek sada uvodi 3G i to ne 100%. To je samo interesantno prvih par mjeseci i onda kapak, oprema je jako skupa i upgrade postojecih kapacitet je veliki faktor i kada podvuces cizu jako je tesko dobiti plus. U tome jeste buducnost ali dok oprema ne bude jeftinija i dok se ne ustabili trziste to je veliki rizik.
sto bosna nema vakav dobar mobilni operator
jedne godine ne znam kada bila je austrija napravila zahtjev da otvori mrezu u bih ali nasi monopolisti su ih odjebali preko politicara....
Vidi Sandzaklija sto kukaju. Jebo vam mobilni mater. Vama mobilnih i hotela nikad nece dokurcit. Da izadze mobilni kurac vi bi ga nabavili.
Ma njemci su dobri ali su austrijanci jos bolji!
jebem li im majku monopolsku u propast nas vode... slovenija uvela videotelefoniju mi nista
mi smo 2/3 vrijeka iz afrike a da ne spominjem evropu
Skupo i bezveze.
nista dok ne srusimo monopol i dok ne dovedemo nekog stranog operatera u bih stvarno je krajnje vrijeme.... (njemacki telekom izgleda veoma zagrijan...imaju i domenu deutsche-telekom.co.ba)