Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode preko gola :)
Bez panike raja to so moja jaja
Samo da se vauzumijemo, ovo je svpski astevoid!
u Laktase, Dodiku u kucu
ako ja prnem u 23:28 sati odbice se od mjesec i ravno pasti na Ronalda.
Tek kad nadjoh izvorni clanak na BBC web stranici vidjeh kakvi su ovi SAX nepismeni ignoranti. Izvor: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-15572634 Citat: \"Asteroid 2005 YU55\'s closest approach, at a distance of 325,000km (202,000mi), will be at 23:28 GMT.\" Dakle ne samo da ne znaju sta je GMT pa su pogresno preveli vrijeme, nego ne znaju ni razliku izmedju kilometra i milje. Asteroid ce proci na najblize 325.000 KILOMETARA.
tacno!!
Kad vec stalno djonite tudje informacije dajte vise nadjite nekoga ko zna prevoditi sa engleskog. Ponovo daju pogresnu informaciju, koja se dalje prenosi lancano: evo sam upravo na RSG cuo isto NETACNO vrijeme kada ce asteroid biti najblizi Zemlji. Asterod ce biti najblizi pola sata poslije ponoci, 9.Novembra u 00:28. Ovo 23:28 je GMT, englesko vrijeme. Logicno jer im je izvor BBC, a nisu pazili da prilagode CET. CNN navodi 6:28 PM EST - posto je EST 6 sati za nama, opet 00:28 po nasem vremenu.
@tref glup si hahahahaha
a šta ako je oko ubučeno i nije golo, a?
Nevidljiv golom oku :(
Šanse da nas pogodi su vrlo male. Međutim, naučnici predviđaju, ako se desi da nas pogodi, vrlo je vjerovatno da će pasti negdje na 44 N 53\' 42\'\' 17 E 17\' 32\'\'.