Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POMAZE BOG !
aj sta uradise od jadne yu
Bolan bosnjo, pa i ja sam iz bosne, samo nisam glupa i primitivna kao neki... A volim Bosnu najvise, pa se zato i sekiram zbog papaka!
KO BOSNU NE VOLI NEKA GA POPUSI ! Boli vas kurac o cemu mi komentarisemo to je nasa stvar a vama ako se ne svidja popusite jer da ste nam prijatelji nebi se bunili ! STOKO !
Zar zaista mislite da je Bosna nije u kamenom dobu?! Hehehehe...
E pa koji ste vi papci, da covjek ne povjeruje! Dajte, malo se bavite pametnijim stvarima u zivotu! Boli sc i cs briga za vas! Eh,kako ste samo pateticni i smijesni.... Selam!
ma njima je to svejedno ko da oni znaju i sta je to kad su jos u kamenom dobu samo nek je sareno :-)
Bosanska je ba zato sto je bh od Bahraina.
sc znaci smradovi i cigani jelde braco.
a zasto bas .CS ? zasto nije .SC ? btw. zasto je bosanska .ba, a ne .bh recimo?
pa ionako im to .cs odgovara kad i jesu kao iz counter strike-a
jaoj sto ste duhoviti:)
jarane, svaka cast! :-) dobro su se sjetili!
::))
da se mene pitalao ja bi im ukinuo zvanicni naziv Jugoslavija '91...i naravno preimenovao u Crna Srbija i gora