Naučnici upozoravaju
0
Ubrzano topljenje leda na Arktiku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nek se topi miljacka je ionako pre plitka treba je malo napumpat
Ma kakvo globalno zagrijavanje, vidite kako je hladno ;)
Ova dvojica su najveći krivci zašto od bih nemozemo napraviti đamahiriju.
Je\'l vam to Al Gore rekao? Pa cijeli svijet zna da je globalno zahladnjenje ( 30 hiljada naučnika je to potpisalo) a ne zatopljenje. Ne mogu nam jedino naplaćivati zrak koji udišemo pa sad hoće izmisliti porez na CO2. O ovoj globalnoj lazi novinari ne smiju pisati.
Večeras neću moć spavat zbog ovog. Mrš, i vi i ptičja/svinjska gripa, i smrtonosne bakterije i sve ostalo što mi trenutno ne pada na pamet, a čime smarate proteklih godina.
do sada, koliko su puta oni upozravili...trebali smo se gusiti u vodi do pm..daj vise potopi nas i ne s.erite molim vas
eskimi opet pale vatre
Przi se srce moje od ljubavi tvoojeeeee!!!
ee raja, pozdravio Vas sve...! ma ko će vas pozdravit...