Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek sad ? Sve je ovo SDA kriva mamu im lopovsku i nesosobnu !
drevni srpski papagaj
Ne znam sta je sporno moze li mi neko bilo sta reci o tim milionima godina? Pa ucili smo Rim, Egipat, Grčka pa je to daleko za shvatiti, a 16 miliona godina???? Vi ste dajete negativne objasnite nam molim vas kako shvatate cifru od milion godina?
A daj nes3rite
Lazu, onaj bijeli pod f) nema vise 14 i po miliona garant
Džaba im radioaktivni ugljenik, ja kad vidim da se počnu gađati sa ovim milionima godina, i pogađati tačno iz kog doba je fosil, moram da se nasmijem. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
@Svercer Vrijeme POLUraspada ugljenika je 5730 godina. Ako nešto sadrži ČETVRTINU C-14 u odnosu na vrijeme kad je bilo živo, staro je 11.460 godina itd, itd... Što manje C-14, "predmet" je stariji... Razmisli prije nego što nešto komentarišeš.
@Svercer Izvini, nisam znao da si ti bio sa njima kad su "vagali" papagaja.
Ne vjerujem uopce da su stari 16 miliona godina, i da je pouzdano njihovo mjerenje starosti.
Svaćam tvoju muku. Globalno zatopljenje je uzrokovano suncem. Moš to mislit?
odmah se vidi da je papagaj....
jesul bili muski ili zenkice
bice i fosil srbina za par godina.. haha
Samo me zanima kojim instrumentima mjere starost..? 16 miliona godina, pa nije to 16 sati - miliona jbtt., Svaka im čast.. :D
griješiti je ljudski....
MORA DA JE BIO CUVENI SRPSKI PAPAGAJ☝️️ Treba pitati Irineja