Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li to našli skelet od četnika?
Ovo je 'missing link' moje familije i porodicnog drveta ljudi, i konacno su ga otkrili. Cesto su mi ljudi znali govoriti "ti si malo cudan druze" al to je bio sam moj Homo Naledi stil u ovom svijetu cudnih Homo Erektusa. Tako da nek su zivi i zdravi danas svi moji Homo Naledi raja, a i Homo Erektusi naravno i oni nek su zivi i zdravi, posto mi Homo Naledi volimo sve Homose iako oni nas nekad ne vole. Moji ovi Naledi su naravno davno dosli preko Rusije i bliskog istoka u Bosnu preko milione godina. Al Homo Naledi bi razbili ove Homo Erektuse u futbalu vjerujte mi, 8 od 10 puta bi ih tukli, i bolji smo ribari isto od Homo Erektusa, dok oni upecaju jednu pastrmku ili lososa i silk im se zakovrdja i udica prekine od dno, mi Naledi smo upecali vec 5 komada na muhu 'wooly bugger' i vec rostiljamo kuci i gledamo futbal.
Siba to u tvojim bajkama sto citas pise da mogu magarci zmije itd pricati.ili si pogresno svatila kao i mnogi sto grjese i pogresno svate neke stvari a misle da je tako.I ja sam Ali onda nastavim citati jer znanja i pameti do kraja zivota dobijas citanjem. Sibo CITAJ
Oni naj gori od vas Bice pretvoreni u majmune i svinje.Citaj jadan a zato smo majmunima slicni i od svinje mozemo koristiti neke unutrasnje organe.I vasi minus me ne zanimaju jer znam da je Istina.
Blago tvojoj majci :(
ovo je tako zvani homo gickoslavac daleki rodzak gickoslavcu shumadis. gickoslavac shumadis je poznat po svojim opancima i drevnom istrumentu guslaris.
Ima vunenis carapitos u opancitos, i nema dva zubatis u glavis.
Nasi preci su Adam i Eva a zemlja je ravna ploca i tacka :D
ŠTO SMO SVI BANOVANI JARANE IMAMO USKLIČNIK?