Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno toga su ukrali ameri i englezi i prodali vanji...😔
A na pozadini piše made in china.
Zapadnjaci su opljačkali artefakte iz Iraka čija se vrijednost mjeri desetinama milijardi.Naravno prednjače Jenki banditi nako okupacije.Zlato su vozili vagonima Čak su iskopali i grob Nimroda. https://www.youtube.com/watch?v=9f-UZWn0ie4&t=150s
Trebamo raditi na tome da se Povelja Kulina bana vrati u Bosnu i Hercegovinu, izložiti je u Zemaljski muzej BiH. A onda proslijediti u Louvre ili u Berlinski Muzej, ipak bi tu bila sigurnija. Vraćati je u Bosnu svake 4 godine na izložbu da novi brucoši i učenici mogu pogledati
Najmanje polovina eksponata izloženih u muzejima zapadnoevropskih zemalja su artefakti ukrtadeni iz nekih drugih zemalja.
Ti artefakti jesu uglavnom ukradeni, ali u Parizu ili Londonu su već stoljećima na sigurnom i pristupačni istraživačima iz cijelog svijeta. U Iraku će biti sigurni samo do slijedećih nemira. A onda odu na crno tržište i nestaju.
SAD sa koalicijom nisu izvršile invaziju na Irak. To je bio legalni način uvođenja demokratije i rušenja diktatora, neka vrsta denacifikacije zemlje, zar nije?
Hajde da ja dođem u tvoju kuću i zavedem neka svoja pravila.