Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je 50 (h)amajlija, ali je u ekspediciji bio i jedan "zemo" pa je zato sluzbeni broj 49 🙃
128 cm za tinejdzera od 14-15 god? Imaju li ti istrazivaci djecu?
Prvo nisu sva djeca ista visinom, a drugo, vremenom su se ljudi radjali sve visi i visi, tako da je npr prije 2000 godina prosjecna visina muskaraca bila oko 162cm, a danas je oko 172-173cm
Tacno. Ali 128 cm je 128 cm. Nije problem u 1-2 cm, niti u 10-20 cm...nego u 30-40 cm.
Valjda amajlija https://sh.wikipedia.org/wiki/Amajlija Ili je Bosanski jezik Turski???
...u bosanskom je "historija" a ne istorija...da li je bosanski jezik i engleski (s obzirom da se na engleskom pise "history"). Ne, nije, kao sto nije ni turski. Bosanski jezik je bosanski...i u njemu ima i turcizama i anglizama...kao i u drugim jezicima.