Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije slucajno neko iz nebeskog naroda,il'kojim skucajom Duduk bio tam'u to vrijeme,a citajte ovo; NAUČNO DOKAZANO: Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci! Pa mater him jebem bezobraznu i lazljivu..
Tuda prolazio Cak Noris, nije tu nista cudno.
Što se ovi zastupnici tzv. evolucije ne zapitaju kako to da su ljudi i prije skoro 9000 godina imali 5 prstiju. :) Koji su to kreteni, a tako se prave pametni..
Ma oni samo cuju svoje. Nasli jednu ribu staru 350 mil godina sto su tvrdili da je izasla iz mora i dobila noge itd. I onda nadu tu ribu zivu danas... Ups riba se ni 1% promjenila nije. Sta su oni rekli na to?? Prebacili se na drugu ribu i rekli eh ovo je ta ova je stara 375 mil godina, ona je bila greska. Totalno ignorisu da ima dokaz da se riba stara 350 mil godina promjenila nije ni trun ali oni su "pametni"
Kako glup komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)