Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
: \"Prije vas su mnogi narodi bili i nestali, zato putujte po svijetu i posmatrajte kako su završili oni koji su poslanike u laž ugonili.“ (Prijevod značenja Ali Imran, 137) \"Mi smo drevne narode prije vas uništavali zato što nisu povjerovali kad su im poslanici njihovi jasne dokaze donosili. o­ni nisu htjeli vjerovati. Tako Mi kažnjavamo narod nevjernički.\" (Prijevod značenja Junus, 13)
ne zamarajte se onim koji u bozije knjige ne vjeruju ..njima njihovo a nama nase
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
kod tebe mi se sviđa to što si otvoren. nadam se da ćeš izvući najbolju pouku iz tih knjiga koje si pročitao. sve najbolje, pozdrav i za tebe!
svjetom trenutno vladaju semitske religije
Pročitao sam sve knjige koje postoje vezane za religije, a ne samo jednu. To me oduvijek interesovalo. Ne negiram ništa, naprotiv! Knjige dokazuju postojanje Boga, ali na skroz drugi način. Sviđa mi se to što si napisao i evo LIKE od mene. Pozdrav!
moram se izvinuti. mislio sam \"nek pišu LJUDI\". stvarno nisam mislio ništa loše
to da se okomio na Toru i Bibliju me ne čudi. Jevreji i jesu načinili grijeh što su dijelove Objave koji su im odgovarali uzeli, a dijelove koji im nisu odgovarali su odbacili. U pravu si da nisam pročitao te knjige koje navodiš. A da li si ti pročitao Tevrat,Zabur, Indžil, Kur\'an? I da, mislim na Kur\'an kao opomenu. Ali nije problem, nek pišu ludi i o Bibliji, nije zabranjeno. Pa, na kraju, Islam je taj koji priznaje ranije objave, za razliku od tih istih ranijih objava. Jesi li proučio tefsir Kur\'ana?
U pravu si donekle, ali da si pročitao vidio bi da se Sitchin upravo najviše okomio na Toru i Bibliju. A @kaplja rose je potpuno u pravu. Opomenuta si, dato ti je da vidiš a ti kako hoćeš. Ili možda misliš da samo vi možete opominjati i to na način i religiji koju si dobila po defoultu?!
na ovom portalu često i novinari i čitaoci označavaju pojedince i grupe iz zemlje i okruženja fašistima, zbog ovih ili onih postupaka... isto tako često možemo pročitati pogrdne komentare o jevrejima... kolko se ja sjećam iz škole... i to je fašizam
Zecharia Sitchin je rođeni jevrej. I sad bi mi jedan čifut trebao pričati o stvaranju, itd.? Ne, hvala. Pitam se da li ima na svijetu išta loše, a da čifuti nisu u to upleteni?
ljudi, nemojte se raspravljati sa onima koji ne vjeruju. naše je da ih opomenemo, a da li će prihvatit ili se izigravati, to je njihovo...
Znači ovi nisu bili muslimani pa su uništeni, cccccc...moš\' mislit\'
@slusajmova Ne bih rekao. Hajde pročitaj pa onda diskutuj. Ja ne mogu diskutovati o Aboriđanskoj vjeri jer ništa nisam čitao. Tako nemoj ni ti, praviš idi_ota od sebe.
@bosna ti si kompletan znaci kompletan idi.ot
Koga interesuje istina neka pročita ove knjige: Zecharia Sitchin - DVANAESTI PLANET - prva knjiga Zemaljske kronike - IZGUBLJENA KRALJEVSTVA - POSLJEDNJI DANI - RATOVI BOGOVA I LJUDI - REVIZIJA POSTANKA - STEPENIŠTE DO NEBA Sve u njima piše, pa i o nastanku novih religija ( hrišćanstvu, islamu, budizmu... itd.)
Lako im je bilo pripitomiti ondasnje konje, \'ajde neka pripitome ove sto divljaju po federaciji. Lakse je pripitomiti konja nego bosnjaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!