Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije “onako čudne” terorističke banalnosti.. Kada su se dogodili napadi 11. septembra u New Yorku, zgrade visoke preko 400 metara su se poput kula od karata srušile, hiljade tona čelika se u trenu istopilo, iako je zgrada projektovana da “preživi” i udare aviona – no, sve je bilo uzalud. Ali, ono što je preživjelo tog dana je “pasoš” jednog od napadača – Saudijca Al-Suqaimija. Šta reći?! Izgleda da su zgrade WTC trebali praviti od materijala od kojeg se pravi saudijski pasoš. Jučer krvav napad u Parizu, počinioci nepoznati, izvedba k'o u filmovima, u svega nekoliko trenutaka su nestali iz središta Pariza (što je nemoguće u višemilionskom gradu), ali ovoga puta napadači su zaboravili ličnu kartu u autu. Ko još ide u terorističke akcije sa ličnom kartom i da stvar bude gora, zaboravi ličnu kartu u autu?! Sumnjam da bi čovjek tako niske inteligencije, mogao jučer, poput komandosa profesionalno odraditi posao, a zatim “pasti” zbog banalne stvari.
greske se desavaju
JE SUIS CHARLIE !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
E, nek' sad neko kaže......ma, sekunda je falila 😉
Jao to strasno ta sekunda na NIGDJE VEZE
da mi je koju joju više,a sekundi imam kolko oš.
Zbog cega su zatvoreni komentari za Pariz??? Gdje je sad sloboda govora? Kad cifuti vrijedjaju to je ok je li? Molim vas je li oko vjeruje da dvojica koji su pocinili "savrsen zlocin ", usetali i ubili ko je "trebao biti ubijen " greskom ispustili licnu kartu!!!!!!!!?????? Je li ovaj svijet stvarno toliko lud i zacaran???
Je slush Cvijanovic-Pasic!
neki dan sam se fakat nervirao i psovao po stanu kad sam cuo za pretres klixa i osudjivao sam ga gao i mnogi drugi:) al kad vidim da oni nama sada brane tu istu slobodu govora, zbog koje smo svi stajali uz njih kad im je najteze bilo, onda moram priznati da sam mnogo razocaran njihovom dvolicnoscu... bukvalno zabraniti svaki komentar ili diskusiju koji imaju veze sa zaista strasnim zlocinom u parizu je uistinu dvolicno i izdajnicki prema nama gradjanima koji vjerno prate i podrzavaju vas portal i u dobrim i losim vremenima. **jasno mi je kad se ne smije o Amri manekenki pisati jer je platila clanak, ali kad se radi o "bjelosvjetskim" dramama i zlocinima je takvo ponasanje zaista izdaja novinarstva i te slobode govore za koju se svi strasno borimo...
Ovo ću pametno da iskoristim ..
Dok ja prnu sekunda proleti sad pa sad, sad valja promahu praviti 5min., kako god okrenes dobijes na mostu izgubis na cupriji.
Jedna sekunda vise u muzej, dobra stvar !
Pozdrav kopijo, nego meni bih vise odgovorilo da otvore po noci muzeje ! steta je samo sekunda vise !
A GROB TE JEBBBOO KOJI CLANAK
hahhaahhah!!!
Klix nije u 2015. već u 1975.oj godini Stop cenzuri
Ne kontam.Zemlja usporava a mi dobijamo sekundu više,zar ne bi trebali gubiti te sekunde????
Pošto se rotacija Zemlje usporava, onda potpun obilazak oko Sunca traje duže (istu razdaljinu prelazi manjom brzinom, dakle potrebno je više vremena).
Fino, ta sekunda više se može pametno iskoristiti, taman toliko mi treba da kliknem i zatvorim početnu stranicu klixa.
Hej, Bosno, Bosno rosna on je ponos tvoj Seher, Seher Sarajevo slatki dom je moj... Ljudi volimo se
BiH People = Zombies
Nazalost, kries, slazem se sa tobom da je pravovjerni bio los. Ko god ozeni puno mladju osobu (pa da joj je i bilo 19 god kako neki kazu) za mene ne moze biti ok covjek. Ne ovi danas, ne oni u proslosti.