Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je super ideja a na realizaciju pronalaženja posla ćemo pričekati, koliko vidim. Kad ćete objavljivati oglase za posao? Pokretanje ove stranice je super potez, nadam se da će biti veoma uspješna. Dizajn nije loš.
ćao, ovo je super, može pomoći puno- ovo je nešto korisno za ovaj naš narod- nadam se da će funkcionisati i da će svi poslodavci koristiti ovu stranicu za objavu slobodnih radnih mjesta- obavjestite ih.! Samo nastavite tako
Harry, jos samo kad bi dojavio onima sa e-posao.com da im stranica ne radi... ne moze se postaviti oglas nakon registracije, ne moze se poslati komentar tj kontaktirati autore...
Ovo je jako dobra stvar, pravo mi se dopada, ali se opet javlja ono klasično naše da nešto što je dobro ne podržavamo, nego da pokušavamo naći što više mana. Ali iskreno se nadam da će i nas nekad proći ovaj virus.
I Keno slažem se sa tobom oko ovih predznaka SRPSKI to nama ne treba jer mi ne živimo u srbiji a boga mi ni oni jer ovo je BiH a oni mogu da te predznake slobodno zaborave je i zastava im se mjenja a i himna tako če i ovi predznaci za gradove ..
Ovo je odlična stvar ako zaživi to kod nas jer male su šanse druga stvar interesu je me dali iko od poslodavaca pregledava tu stranicu odnosno na koji naćin ako neko aplicira preko ove stranice dostavlja biografiju kod nekog od poslodavaca !
koji kurac izdaju stranicu online kad jos nije zavrsena. mali dio samo funksionise dok ostalo sve nista ne radi. sta misle da se registrujem samo za njihove podatke
Dizajn je OK al me interesuje ona lista gradova......da li su ti tzv. "srpski gradovi" priznati odnosno da li je dozvoljeno da se na ovakvom web site-u pise Srbinje, Srpski Brod itd......ZALOSNO!!!!!
www.e-posao.com postoji vec odnedavno
Hm, ja se prijavila i ziva se napisala kreirajuci biografiju, odem na spasi kad ono nista, suplje dugme. Bezze. Nije im bas user friendly sajt, bar oko te biografije, ako ima vise pod kategorija valjda bi se sve trebalo ispuniti pa spasiti, a kod njih dugme Spasi na svakoj stranici. Ali najs incijativa, treba nam vise ovakvih stvari... I manje narodne :)
ipak mislim da je site vrlo dobar, pokretanje je za svaku pohvalu, naravno da nisu stranci u to ulozili ne bi nista od toga bilo, ne d'o Bog da se nasa vlada sjeti neceg ovakvog ali eto, dobro neka se krenulo... dizajn za vrlo fin..
nedostaju neke kategorije... kulturne djelatnosti na primjer.... nedostaje kontakt sa kreatorima sitea, bilo kakvi podaci o njima? Kome se zapravo povjeravaju svi ti podaci - trebalo bi znati.