Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na veliku žalost svih nas, zbog topljenja leda će doći do povečanja nivoa mora, a samim time će doći i do nestanka pojedinih država (mislim na države koje su doslovno otoci), ali i do ostalih stvari koje mogu biti pogubne (neke su navedene gore u tekstu.
Na veliku žalost svih nas, zbog topljenja leda će doći do povečanja nivoa mora, a samim time će doći i do nestanka pojedinih država (mislim na države koje su doslovno otoci), ali i do ostalih stvari koje mogu biti jako pogubne (neke su navedene gore u tekstu).
Bit ce kako Majstorović kaze
Nema veze barem ce mo se vozati citavu godinu u kabrioletima
I more ce bit blize, ako nista
Ma za Bosnu nikakav problem.
bit ce kako majstorović rekne
Ako uspijemo promijeniti sebe, doćiće i do nekih drugih promjena !
Dubokoumno...:)
Skupo, ja mogu dati 50 KM, nemam više.
ih... da je i toliko :P
Na zalost najinteresantnije je sta drugi rade, jedu, ko je koga s kim prevario i sl a ovakve stvari su dosadne
Nažalost, svugdje u svijetu, ovakve vijesti su daleko manje interesantne, nego npr. vijesti o rođenju britanskog princa i slične beskorisne gluposti. Zato i nema nade da će se išta promijeniti.