Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Poslanik, s.a.v.s.: "Kada bude pomracenje (Sunca ili Mjeseca) dovite Allahu, donosite tekbire i klanjajte dva rekata." (Buhari i Muslim)
Nije obavezno, vec dobrovoljno. Treba zaraditi kojeg sevapa, ako Bog da :))
hoće li se moći vidjeti pomračenje iz fildžana?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEGDJE U SMRDIJI U BORU I MAJDANPEKU.. VJEŠTICE i babe vlaške će večeras imati PUNE RUKE POSLA. Paganska bezbožnička banda.
Uči čitaj...
Acts 2:20 The sun will be turned to darkness and the moon to blood before the coming of the great and glorious day of the Lord.
Ulazimo u 5D (PETU DIMENZIJU), bice vise energije i moci cemo raditi vise stvari, prestat ce nas zanimati materijalne stvari, idemo u pravcu ljubavi.
Ulazimo u novu dimenziju tj 5D.
lol Some believe supermoon lunar eclipse to wreak havoc http://satirelife.com/index.php?id=165
fenomenaa ddm
Previse paznje dobija ovaj mjesec u zadnje vrijeme... nije fer prema suncu
Eki zadace!
Kad vlasi opletu nocas po guslama, a vlahnje se prifate metli :))
Neće ni mjesec u Bosnu, samo na zapad.
VJEŠTICE i babe vlaške će večeras imati PUNE RUKE POSLA. Paganska bezbožnička banda.
koji je tebi danas? da nisi probala "dan poslije"?
....u po đupka...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)