Evolucija i geni
0
Svi smo mi mutanti
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuck reis
meni glas non stop mutira, imal to veze sa onim likom iz X-men sto je glumio u Star trek Enterprise. Beem me up scottie!
@ujuju i @karambule izgleda da ste vas dvojica mutiranjem DNK postali pravi idioti koji upravo ne mogu da shvate da pripadnost jednoj naciji ili drzavnost nikakve veze nema sa vjeroispovijesti!
ima li neko naucno objasnjenje kako su srbi i hrvati mutirali u baliye i kako sad ti isti mutanti-poturice za sebe mogu reci da su nacija?? naucno gledano oni su genetski isprdak srba i hrvata i jos su toliko drski i hrabri da bosnu i hercegovinu svojataju a negiraju one od kojih su OTPALI.. apsurdno zar ne!?
ovi ništa ne rekoše za mutante iz genocidne tvorevine
biti mutanti, kad smo svi nastali incestom. I to prije sest hiljada godina, svi djeca jednog covjeka i zene. Sic!
a cudi me kako je ta teorija evolucije prestala sto se ne nastavlja pa da budemo nesto bolje od ljudi. LAZOVI!!
sta bi rejs rekao na ovo
sa-x = enciklopedija beskorisnih informacija.
možda postanem ko Wolverine XD
ja ga volim primit u guzu
Prema ovom istrazivanju stepen mutacije kod srba je nejveci tako sporno da li je rijec o ljudima ili gmazovima?