Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da građani BiH trebaju priuštiti put Bakiru Izetbegoviću, Draganu Čoviću i Miloradu Dodiku da idu na put bez povratka. Mislim, da je to nešto najmanje što možemo učiniti za njih!😂😂😂
nama ce uvesti vize cim se malo snadju...
STOKA
Koliko trebas biti bezosjecajan prema sebi i svojoj porodici da se prijavis za ovako nesto. To je kao da se prijavljuju dobrovoljno za samoubistvo u reality showu. Slicno kao u Svarcenegerovom filmu "Trkac", samo sto tamo nije dobrovoljno. A ovo je jos ludje jer je dobrovoljno.
gore ide samo kome je zivot dosadio, nevjerovatno koliko je ljudski zivot jeftin pa eksperimentisu, ali gori su ovi sto su se prijavili, nisu svjesni da ce umrijeti
svi cemo ;)
Zamisli neko se uspije vratit i ispriča neki glup vic, a raja mu kažu jarane ti ko da si s Marsa pao :)))))))))
Hoce i ova misija biti snimljeba u Hollywoodskom studiju? ;)
najbolje da ih odmah pobijete ovde na zemlji, gore ce biti masakar.
100 % samoubistvo, ali ja bih se prijavio za ovo drzavljanstvo umjesto ovih iz okeanije posto oni nece vise dolazit,pa se bojim ostat ce upraznjeno mjesto.
Obuka kako bezbolno umrijeti na 10000 načina u milion opasnih situacija na misiji. Čitam nedavno ispovijesti sa ove svemirske stanice. Ljudi 3 mjeseca bili a zračenje im već počelo uništavati neurone.
ne mogu provjeriti jel ima lokva vode na mjesecu, al zato salju ljude na marsovsku pustinju kao, i sve u ime velikog brata.. moš mislit
Bosanca nesalju jer bi ih sve pojebo za hevtu a Crnogorca jer bi se svi ulezali i nebi se karinđali
Nek osnuju Kraljevinu SHS gore na Marsu
Ovi ni na Mjesec nisu otišli a seru o Marsu cccccccc
Evo i zašto mislim ovako, ameri napravili nosač, odmah Rusi Kinezi. itd, ameri atomsku bombu (rusi itd..) ameri podmornicu-poslije njemaca,(odmah rusi itd..)ameri satelit u svemir opet isto.....ameri lafo na mjesec, ostali????? Drugo, pripreme za misiju na mjesec traju od 2004.(NASA) a tehnologija napredovala (svi znamo koliko samo od 1990), izmislili metal koji se ne grije, motore za svemir poboljsali 1000000puta, i traju pripreme vec 11 godina, a kao otišli 70tih, kako?s čim? kojom navigacijom?Koji je razlog? kad su počeli planirati odlazak na mjesec????pretpostavljam s tehnologijom koja im je bila dostupna da je ideja datirala i razvijala se od 1764.
nemogu da naprave baze na mjesecu a pravice na marsu???
ovo je priča za ovce i ostale papkare.