Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ElvirizAmeri...je ortodoksna seljacina,primitivac teski a takvim je valjo ovaj rat sto su izasli sa sela vidjeli malo asfalta,betona,oprali zube,pa cak poceli i da citaju i eto ga .....tctctc eh moj Alija sta nam natovari .....
hehe
Pa ovo nemogu da vjerujem vise, Bosanski narod ima tek takve komplexe to je za nepovjerovat. Znaci ako narod nije informisan na odredenu temu narod je iz sela to jeste seljak. Mozda vi tu rijec koristite malo previse da bi sebe malo uzdigli jer vas muci da mozda niste vi seljaci?? Pa strebate i onda zovu neinformisane ljude seljacima jao bre pa nama nema nada vi ocigledno trebate Amerike vidjet seljaci. Ubijete se sa tim spustanjem to je seljacki poso vec pokusajte da informisete narod na ljepsi nacin a ne na ono seljak ti neznas, ja strebam pa znam, jebem vam mater ko Asimu sto sam.
Sa dodikom necemo moci ni pet ukoliko se ne zaustavi bolesnik !
e ljudi , evo informacija ispod pulta i sve ljude koji postuju ovog genija , on je redoviti podsjetilac naseg grada , cesto dolazi , i ostaje ovdje po par dana , van javnosti , van ikakvre pompe , informacija tacna sto posto .
@ Stambeni Care nomoj se radovati puno sta znas mozda ti ovi dodzu tamo na onaj svjet i rekno nesplati ti onaj stan sad idi nazad i isplati stan ili cemo ti puci vecu kamatu. LOL A za ovog debila sto kaze za 200 gd bice jebanije oko buranije. Sta ce on jadan ispuco sve svoje ideje pa ga nije bilo nigdje duze vremena i sad pred smrt doso laprndati. To i ono djete u prvom razredu OS zna da ce biti nekih promjena u narednih 200 gd.
A ja se uvalio u kredit za stan, izgleda da ga necu ni stici otplatiti do 2012.. yesss!!! hehehe
jebo ovog nego mene brine ona corava baba sto rece da 2012 idemo svi skupa u 3 picke materine!
Nehalem serem ti se u carapu mars u Interex i kupi Sarajevsko pivo domače,naše
Kakvih 200 godina, pa 2012. godine će nas strefit\' Nibiru. Čuj 200 godina...
a svakakvih seljaka-komentatora...\"sta je ono zuto na nebu sto svijetli?\" \"sunce, neznalice\" \"jebi se ti, ne moram ja sve znati\" ccccc
joj mirso care izvini nisam prepozno havera.......id jebi se,ne moram svakoga znat.
nemogu da vjerujem da neznaju hawkinga :S
..seljacino zar neznas Hawkinga..
Ima cerebralbu paralizu. A jedan on najznacajnijih nobelovaca u fizici definitivno. I ovo treba uzeti za ozbiljno sto govori.